تماس بگیرید: 021 - 5382 5000
پارتیشن-دوجداره-خانگی
فهرست مطالب
پارتیشن 2

پارتیشن دوجداره خانگی

آیا در مرتب سازی فضاهای کوچک مشکل دارید؟ یا فقط لازم است تا فضای بزرگی را تقسیم بندی کنید؟ پارتیشن خانگی یک راه حل کارآمد است. تقسیم کننده‌های فضا به دلایل درستی این روزها مد روز هستند و به دلایل مختلفی در خانه یا دفاتر استفاده می‌شوند. از آنها می‌توان برای تقسیم فضا، پنهان کردن به هم ریختگی، ایجاد حریم خصوصی، تغییر مسیر حرکت، یا افزایش زیبایی اتاق استفاده کرد. انواع مختلف طرح‌ها و ایده‌های پارتیشن نه فقط عملکرد فضا بلکه سبک فضا را نیز بهبود می‌بخشند. همچنین انواع مختلف متریال مورد استفاد در پارتیشن مانند شیشه، چوب، ام دی اف و غیره تنوع زیادی از لحاظ حرکت ایجاد می‌کند مانند درها و دیوارهای کشویی و تاشو. “پارتیشن دوجداره خانگی” یکی دیگر از انواع پارتیشن بندی است که در فضاهای خانگی ممکن است مورد استفاده قرار بگیرد و معمولا از جنس ام دی اف و شیشه به صورت ترکیبی ساخته می‌شوند. هر چند کاربرد این نوع پارتیشن در خانه‌ها چندان معمول نیست. پارتیشن دوجداره ایستایی بسیار بهتری نسبت به نوع تک جداره دارد و در صورت رعایت اصول، نصب درست و استفاده از مواد عایق می‌تواند آکوستیک و عایق حرارت باشد.

مزایای پارتیشن دو جداره خانگی

همانطور که قبلا اشاره کردیم پارتیشن دوجداره خانگی چندان رایج نیست و قیمت بالاتری نسبت به انواع دیگر دارد. هر چند مزایای آن بسیار بیشتر از معایب آن است. در ادامه به بررسی این مزایا می‌پردازیم.

 بسیار کاربردی

پارتیشن دوجداره خانگی شیشه ای

پارتیشن‌ها فضا را بسیار کاربردی و قابل دسترس می‌کنند. جداکننده‌ها با تقسیم فضا به قسمت‌های مختلف کاربری آنها را افزایش می‌دهند. علاوه بر این پارتیشن برای یک آپارتمان یک خوابه ایده بسیار خوبی است زیرا حریم خصوصی ایجاد می‌کند و تقسیم فضا را ممکن می‌کند. 

 طراحی متحرک

انواع جداکننده‌ها چه پارتیشن دوجداره خانگی و چه نوع اداری، به شکل متحرک و قابل حمل نیز ارائه می‌شوند. بنابراین حمل آنها از جایی به جای دیگر، باعث تغییرات بزرگ در طرح معماری منزل نمی‌شود و این اصلی‌ترین دلیل استفاده از پارتیشن به شکل در و دیوار به جای استفاده از نوع بتنی و آجری است.

 پارتیشن‌های قابل توسعه

آیا می‌توان به دیوار آجری حتی یک سانتیمتر اضافه کرد؟ برای این کار حتما باید ‌تغییرات زیرساختی اساسی ایجاد کرد در صورتی که پنل‌های پارتیشن را می‌توان تا هر جایی که نیاز است توسعه داد. در صورت نیاز به تقسیم‌بندی کمتر در فضا یک جداکننده کشویی یا تاشو بهترین گزینه است.

 انعطاف‌پذیر و همه‌کاره

انعطاف‌پذیری مکمل قابلیت جابجایی و توسعه‌پذیری است. با یک پارتیشن دوجداره خانگی می‌توان هر قسمتی از پذیرایی، اتاق خواب، یا خانه را بر حسب نیاز بزرگتر یا کوچکتر کرد. از این رو تنوع زیادی برای فضا ارائه می‌کنند. 

 مقرون به صرفه

ویژگی مهم دیگر یک جداکننده، مقرون به صرفه بودن آن است. همانطور که قبلا ذکر شد، دیوارهای آجری دردسر زیادی دارند و از این رو نیاز به پول بیشتری نیز دارند. اما پارتیشن‌ها در میزان هزینه صرفه‌جویی می‌کنند و نصب آنها نیز آسان است.

 دوام

پارتیشن‌ها بسیار سبک و با دوام هستند و قابلیت جابجایی دارند. متریالی مثل شیشه بسیار سبک است و پارتیشن از جنس شیشه وزن نسبتا کمی دارد.

 بالای 1000 نوع طرح

پارتیشن دوجداره خانگی ام دی اف و شیشه

پارتیشن‌ها در طرح‌ها و متریال‌های متنوعی ارائه می‌شوند. بنابراین می‌توان برای هر نوع فضای داخلی از آپارتمان تا خانه‌های سنتی گرفته تا فضای شرکتی یا آپارتمان لوکس، یک ایده پارتیشن پیدا کرد. 

ویژگی پارتیشن‌های ام دی اف

همانطور که ذکر شد، جدا کننده‌ها از متریال‌های مختلفی تولید می‌شوند. پارتیشن دوجداره خانگی از نوع ام دی اف دارای ویژگی‌هایی است که باعث می‌شوند یکی از بهترین گزینه‌ها برای دکوراسیون خانه باشند. محبوبیت آن به دلایل زیر است:

    • قطر و ضخامت متنوع که به آسانی به هر شکلی قابل اجراست.
    • می‌توان آن را سنباده کشید، روی آن لوازم نصب کرد و حتی چکش کاری کرد.
    • انعطاف‌پذیری خوبی دارد.
    • قابلیت اجرای انواع کاور و پوشش روی آنها، مانند پوشش‌های چوبی و غیره …
    • رنگ‌پذیری بالا
    • تنوع زیاد در ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی که پارتیشن ام دی اف دو جداره یکی از انواع آن است.
    • نصب ورق‌های ام دی اف سریع و آسان است و می‌توان از آنها مقاطع مناسب پارتیشن‌های چوبی ساخت. 

 کاربردهای پارتیشن

از دیوارها و درهای جداکننده در تعداد زیادی از فضاها می‌توان استفاده کرد. انعطاف زیاد این پارتیشن‌ها باعث می‌شود که تقریبا برای هر فضایی ایده‌آل باشند. دو کاربرد معمول پارتیشن دوجداره خانگی عبارت است از: 

 پارتیشن برای اتاق 

برای تقسیم فضایی مانند پذیرایی، اتاق خواب، لابی یا بخش نشیمن برای کاربری چند منظوره، استفاده از پارتیشن خانگی با طراحی شیک بهترین ایده است. این تقسیم کننده‌ها برای پذیرایی و دیگر فضاها نه فقط عملکرد بهتری ارائه می‌دهند بلکه نحوه رفت و آمد را دوباره طراحی می‌کنند. بنابراین در یک فضای شلوغ، باعث به وجود آمدن حریم خصوصی می‌شوند.

 پارتیشن برای کمد دیواری (واک این)

پارتیشن دوجداره خانگی برای جلوی کمد دیواری

به طور کلی کمد دیواری بزرگی که می‌توان داخل آن رفت و آمد کرد، یک فضای جانبی در کنار اتاق خواب است. بنابراین یک پارتیشن انتخابی عالی برای تقسیم اتاق خواب و کمد دیواری است. 

عوامل موثر بر ساخت پارتیشن دوجداره خانگی 

عوامل موثر بر ساختار پارتیشن‌ها عبارتند از:

  • وزن خالص دیوارهای جدا کننده
  • هزینه دیوارهای جداکننده 
  • سرعت نصب
  • در دسترس بودن متریال 
  • دوام و انعطاف‌پذیری دیوارهای جداکننده
  • سهولت ساختار
  • نیاز به مقاومت صوتی

 نتیجه‌گیری

پارتیشن دوجداره خانگی آزادی طراحی و عملکرد فراهم می‌کند. این جداکننده نه تنها زیبایی بی کم و کاست ارائه می‌کنند بلکه کاربرد فضا را نیز افزایش می‌دهند. علاوه بر این، یک پلان طبقات عالی، پلانی است که هر سانتیمتر از فضا را بهینه کند. پارتیشن یک قسمت از فضای موجود را جدا می‌کند و یک فضای خصوصی جدید بدون هیچ فعالیت ساخت و ساز بزرگی ایجاد می‌کند. 

پارتیشن‌های دوجداره خانگی در ترکیب با شیشه می‌توانند به شکل در و دیوار عمل کنند. از کمد دیواری تا اتاق خواب، می‌توان فضاهای بی نهایتی با این جداکننده‌ها خلق کرد. علاوه بر این، انواع کشویی و تاشو عملکردی یکپارچه برای هر فضا ایجاد می‌کند. 

استفاده از پارتیشن‌ دوجداره خانگی انعطاف زیادی برای فضا به وجود می‌آورد و باعث می‌شود که خلاقیت بیشتری در پلان‌های طبقات به وجود بیاید. اگر به دنبال زیبایی بی نقص و کارایی بهینه هستید، این نوع پارتیشن یک گزینه عالی برای شماست.

در کدام قسمت‌های خانه می‌توان از پارتیشن‌های چوبی استفاده کرد؟

جداسازی فضای ورودی از خانه
جداسازی پذیرایی از نهارخوری
تقسیم‌بندی اتاق خواب‌های بزرگ
جداسازی پذیرایی از قسمت‌های دیگر

متریال‌های مورد استفاده برای ساخت پارتیشن چیست؟

پارتیشن‌ها در انواع و با متریال‌های مختلفی تولید می‌شوند که عبارتند از:
پارتیشن تمام ام دی اف
پارتیشن شیشه‌ای
پارتیشن ام دی اف با پروفیل آلومینیوم
پارتیشن شیشه‌ای با پروفیل آلومینیوم

24 بهمن

پربازدیدترین مقالات

مقالات مرتبط

0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
Subscribe
Notify of
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments