تماس بگیرید: 021 - 5382 5000
قیمت-پارتیشن-منزل-مسکونی
فهرست مطالب
پارتیشن 2

قیمت پارتیشن منزل مسکونی

پارتیشن خانگی شاید یک عبارت کلی برای اطلاق به تمام انواع جداکننده‌هایی باشد که در منزل مسکونی استفاده می‌شوند. جداکننده‌های آماده مانند پاراوان یا پنل‌ پارتیشن آماده، قفسه، کتابخانه و حتی دیوارهای کاذب گچی از انواع محبوب‌ترین گزینه‌های برای جدا کردن فضاهای مختلف در منزل هستند. اما باید بدانیم اکثر ایده‌های جذابی که در اینترنت می‌بینیم یا به ذهن خودمان خطور می‌کنند، به صورت آماده قابل تهیه نیستند و باید طراحی و اجرا بشوند. در این مقاله می‌خواهیم به طور کامل انواع جداکننده‌های آماده و غیر آماده که نیاز به طراحی و ساخت دارند را معرفی کنیم و نحوه محاسبه “قیمت پارتیشن منزل مسکونی” را به شما یاد بدهیم.

پارتیشن آماده (جداکننده آماده)

همان طور که گفته شد راحت‌ترین راه و بهترین راه برای جداسازی فضا در منزل استفاده از پارتیشن آماده است. وقتی می‌گوییم پارتیشن آماده منظورمان تمام جداکننده‌ها هستند. برای مثال پاراوان یکی از گزینه‌هایی‌ست که به راحتی قابل نصب است و بعدا می‌توانید به جاهای دیگر نیز منتقل کنید. انواع پارتیشن آماده مدرن و مرسوم برای استفاده در منزل عبارت اند از:

پاراوان

پاروان‌ها با متریال مختلف و طرح‌های متنوع  در بازار موجود هستند. پاراوان چوبی، پاراوان تاشو، پاراوان مشبک، پاراوان ساده و … از انواع آن هستند.

قیمت پارتیشن منزل مسکونی پاراوان

پارتیشن آماده

منظور از پارتیشن آماده پنل‌های آماده‌ای هستند که به صورت تک جداره یا دوجداره در ابعاد مختلف تولید می‌شوند و به فروش می‌رسند. شما با خرید این پنل‌های آماده و کنار هم گذاشتن آن‌ها در منزل می‌توانید به راحتی فضاها را از هم جدا کنید. نصب پارتیشن آماده نسبت به پاراوان کمی سخت‌تر است. در واقع پاراوان تاشو از چند قسمت تاشونده تشکیل شده است که با لولا به هم متصل هستند اما پنل‌های پارتیشن برای اتصال به هم نیاز به سوراخکاری با دریل و بستن پیچ با پیچ گوشتی برقی یا دستی دارند.

کتابخانه

کتابخانه یکی از ایده‌های معمول برای جداکردن فضاهای مختلف خانه است. با استفاده از کتابخانه نه تنها منزل خود را زیباتر می‌کنید بلکه با یک تیر دو نشان می‌زنید. در واقع هزینه‌ای که بابت پارتیشن آماده یا پاراوان می‌کنید فقط صرف جداسازی فضا می‌شود اما کتابخانه نه تنها فضا را جدا می‌کند بلکه می‌تواند کتاب‌های اضافی شما را نیز در خودش جای دهد و در استفاده از فضای اتاق خانه شما صرفه‌جویی کند.

قیمت پارتیشن کتابخانه

قفسه

قفسه هم مثل کتابخانه قابلیت جداسازی فضا از یکدیگر را دارند هم اینکه می‌توان از آن برای قرار دادن اشیاء مختلف مانند، گلدان و کتاب و دکوری استفاده کرد. با استفاده از قفسه فضای خانه شما مدرن‌تر خواهد شد و نکته مثبت دیگری هم که وجود دارد این است که شما می‌توانید با آموزش ساخت قفسه در خانه با کمترین هزینه خودتان هر ایده‌ای که در ذهن دارید را پیدا کنید. علت آن هم این است که ساخت قفسه بسیار ساده است و فقط کافیست یک ورق MDF در رنگ دلخواهتان خریداری کنید و برش بزنید و بعد با استفاده از پیچ و دریل و پیچ گوشتی شارژی یا برقی آن ها را هر طوری که می‌خواهید به هم متصل کنید.

قیمت پارتیشن قفسه

کمد

دقیقا مانند کتابخانه و قفسه، استفاده از کمد هم به عنوان یک روش بهینه جداسازی و استفاده از فضای خانه به شمار می‌رود. کمدها می‌توانند محل قرارگیری ظرف و ظروف و دکوری و … باشند.

کمد و میز تلویزیون پارتیشن

تایل گچی

یکی از ارزان‌ترین روش‌های جداسازی فضای منزل استفاده از تایل پچی است. قیمت پارتیشن منزل مسکونی در تمام روش‌ها بیشتر از این روش است. دیوار گچی هرچند که زیبایی چوب و MDF را ندارد اما با رنگ کردن آن و یا آویزان کردن تابلو و عکس روی آن می‌توان کمی آن را زیباتر ساخت.

ایده های خلاقانه

همان طور که در ابتدای مقاله به این موضوع اشاره کردیم. در اکثر موارد شما نیاز دارید که از سازندگان و طراحان بخواهید که ایده‌های شما را برایتان اجرا کنند. شما می‌توانید ایده‌های زیادی در اینترنت بخصوص در سایت پینترست پیدا کنید اما هیچ کدام از آن‌ها به صورت آماده برای خرید در بازار وجود ندارند و باید ساخته شوند.

نحوه محاسبه قیمت پارتیشن منزل مسکونی

پارتیشن‌های آماده که در ابتدا نام بردیم و به آن‌ها اشاره کردیم، قیمت مشخصی دارند و از مغازه‌ها یا اینترنت (مثلا سایت دیوار) قابل تهیه هستند. اما ایده‌هایی که نیاز به طراحی و ساخت دارند، قیمت مشخصی ندارند. ما اینجا می‌خواهیم به صورت کلی نحوه محاسبه قیمت پارتیشن منزل مسکونی را توضیح بدهیم تا اگر ایده‌ای در سر داشتید، بتوانید به صورت سرانگشتی هزینه‌ آن را محاسبه کنید. اما اگر می‌خواهید قیمت تمام موارد مانند هزینه PVC و CNC و سندبلاست شیشه و قیمت ورق MDF و … را بدانید به بلاگ پارتیشن مراجعه کنید.

همان طور که می‌دانید در ایران قیمت خدمات به طور دقیق مشخص نیست و هر نصاب و هر طراحی قیمت خودش را می‌گوید. بنابراین دقت کنید که “نحوه محاسبه قیمت پارتیشن منزل مسکونی” که در اینجا به آن اشاره می‌کنیم به صورت حدودی و میانگین است.

خب اولین قاعده در محاسبه هزینه ساخت و قیمت انواع پارتیشن این است که بدانیم، قیمت پارتیشن بر اساس متر مربع محاسبه می‌شود. این یعنی اگر شما به یک دیوار جداکننده به طول 3 متر و ارتفاع 2 متر نیاز داشته باشید باید هزینه 6 متر مربع پارتیشن را بپردازید.

خب تا اینجا فهمیدیم که قیمت پارتیشن بر اساس متر مربع حساب می‌شود اما این قیمت به چه عواملی بستگی دارد؟

عوامل موثر در قیمت پارتیشن منزل مسکونی

متریال

نوع جنس استفاده شما در ایده شما در تعیین قیمت تاثیر اساسی دارد. برای مثال اگر دیوار جداکننده شما تمام از شیشه یا تمام از MDF باشد، قیمت آن نیز متفاوت خواهد بود. قیمت شیشه هم بستگی به ضخامت آن (برای مثال 4 میلیمتر، 6 میلیمتر، 8 میلیمتر و …) و همچنین طرح و نقش آن که با سندبلاست کردن آن ایجاد می‌شود، دارد.

قیمت ام دی اف هم بستگی به ابعاد، ضخامت، طرح و نوع روکش آن دارد. برای مثال روکش ام دی اف می‌توان های گلاس یا معمولی باشد. ابعاد آن می‌تواند 3 میلیمتر، 6 میلیمتر، 8 میلیمتر، 16 میلیمتر، 25 میلیمتر و … باشد. طرح روی ام دی اف را می‌توان با دستگاه CNC ایجاد کرد که آن هم هزینه دارد. همچنین PVC دور ام دی اف هم هزینه دارد و هزینه آن در متراژ طول محاسبه می‌شود. ابعاد ام دی اف هم در قیمت آن تاثیر گذار است. ورق ام دی اف در ابعاد کوچک و بزرگ در بازار موجود است.

طراحی

نوع طراحی در قیمت تاثیر دارد و باعث ایجاد هزینه‌های اضافی یا کم‌کردن هزینه‌ها می‌شود. برای مثال گوشه‌های منحنی در چوب یا شیشه، داشتن تراشکاری CNC بر روی چوب، سندبلاست شیشه و … همه از مواردی هستند که هزینه‌های شما را افزایش خواهند داد.

نصب

بسته به نوع ایده ممکن است محصول نهایی نیاز به نصب داشته باشد یا نداشته باشد. اگر محصول نهایی نیاز به نصب داشته باشید باید به جز هزینه حمل و نقل، هزینه نصب را نیز به نصاب بپردازید. همچنین وجود برخی موانع در هنگام نصب، باعث افزایش هزینه‌ها و صرف وقت بیشتر برای شما خواهد شد. برای مثال اگر شما ابعاد محل نصب جداکننده را درست حساب نکرده باشید و ابعاد و اندازه‌های اشتباه به سازنده داده باشید، ممکن است بعد از طراحی و ساخت و در موقع نصب، دیوار در مکان مورد نظر شما جا نشود. یعنی بزرگتر یا کوچکتر باشد. یا مثلا اگر در محل قرارگرفتن پارتیشن جداکننده موانعی روی دیوارهای اطراف یا سقف وجود داشته باشد (مانند پریز و کلید و قرنیز و…) نصاب مجبور است در هنگام نصب این موانع را از سر راه بردارد و باعث اتلاف وقت و هزینه بیشتر خواهد شد.

بنابراین در هنگام اندازه‌گیری فضا و اعلام ابعاد به سازنده نهایت دقت را بکنید یا از خود ایشان بخواهید که به منزل شما تشریف بیاورند و اندازه‌گیری را انجام دهند. از خطاهای انسانی در هنگام برشکاری، یادداشت کردن ابعاد و … نیز نمی‌توان چشم‌پوشی کرد.

  • قیمت پارتیشن در سال 1402 چقدر است؟

    قیمت هر متر مربع پارتیشن تک جداره (تمام ام دی اف، تمام شیشه یا ترکیبی) 850.000 تومان
    قیمت هر متر پارتیشن دوجداره (تمام ام دی اف، تمام شیشه یا ترکیبی) 1.200.000 الی 1.500.000 تومان

  • قیمت پارتیشن چگونه محاسبه می شود؟

    قیمت پارتیشن بر اساس متر مربع محاسبه می‌شود و هزینه نصب آن معمولا 10 درصد کل فاکتور است.

20 بهمن
0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
Subscribe
Notify of
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments