تماس بگیرید: 021 - 5382 5000
قیمت-پارتیشن-چوبی-خانگی
فهرست مطالب
پارتیشن 2

قیمت پارتیشن خانگی چوبی

یکی از زیباترین و چشم‌گیرترین ویژگی‌های پارتیشن‌های چوبی این است که اثر انگشت طبیعت در ظاهر آن مشخص است و هیچ چوبی وجود ندارد که شبیه یک چوب دیگر باشد. چوبی که به طور سنتی روی آن کار شده زیبایی محیط را افزایش می‌دهد و همچنین می‌تواند با سبک‌های طراحی مختلف، از سنتی گرفته تا معاصر ترکیب شود. برای مثال تخته‌های چوبی که به صورت عمودی در فواصل معین (40 یا 60 سانتیمتر) در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند و به قید بالا و پایینی متصل شده‌اند یکی از انواع مدل‌های پارتیشن خانگی چوبی هستند. در ادامه به بررسی “قیمت پارتیشن چوبی خانگی” و مزایا و معایب چوب می‌پردازیم. 

ویژگی‌های پارتیشن چوبی

مزایا و معایب پارتیشن چوبی خانگی

پارتیشن چوبی یکی از انواع پارتیشن است که در اکثر فضاها، چه اداری و چه خانگی قابل نصب است. برای اطلاع از قیمت پارتیشن چوبی خانگی باید ابتدا مزایا و معایب استفاده از چوب در فضا را بدانیم سپس اقدام به تهیه آن کنیم با ما باشید. 

مزایا

  • سبک و روش ساخت آسان
  • ظاهر طبیعی و زیبا
  • چوب با محیط‌های مسکونی، تجاری و اداری هماهنگ است.

معایب

  • پارتیشن‌های چوبی در برابر آتش مقاومت ندارند.
  • چوب مستعد حملات موریانه است.
  • چوب مناسب مکان‌های مرطوب نیست.

متریال‌های مورد استفاده در پارتیشن‌های چوبی

یکی از شاخص‌هایی که در قیمت پارتیشن چوبی خانگی تاثیرگذار است نوع چوب مورد استفاده شده در آن است. پس در ادامه ابتدا با انواع چوب‌های مورد استفاده در ساختار یک پارتیشن چوبی آشنا می‌شویم. 

چوب توپر

  • از یک تکه چوب سخت ساخته شده و 100% چوب طبیعی است. با دستگاه شکل می‌گیرد و برش می‌خورد و در سبک‌ها، طرح‌ها و اندازه‌های مختلفی در دسترس است. ظاهری زیبا و مجلل ارائه می‌دهد و به هر فضایی شخصیت می‌دهد.

چوب صنعتی

چوب صنعتی از تخته‌هایی ساخته شده که از لایه‌های مختلف چوب تشکیل شده و لایه بالایی از نوع چوب سخت است که به دیگر لایه‌ها چسبیده است.

کامپوزیت چوب پلاستیک

نوعی از کامپوزیت که از الیاف چوب و ترموپلاستیک ساخته شده است.

بامبو

بامبو از بامبوی برش خورده و  لمنیت شده ساخته شده که به هم چسبیده‌اند تا یک تخته شکل بدهند.

انواع پارتیشن چوبی

قیمت پارتیشن چوبی خانگی با توجه به نوع آن می‌تواند متفاوت باشد. انواع پارتیشن خانگی عبارتند از: 

  • ثابت
  • قابل جابه‌جایی
  • کشویی
  • تاشو
  • متحرک
  • آویزان
  • چرخان حول یک محور مرکزی

نحوه محاسبه قیمت پارتیشن چوبی خانگی

محاسبه قیمت پارتیشن چوبی خانگی

جداکننده از جنس چوب در صورتی که از چوب 100% طبیعی ساخته شده باشد قیمت بسیار بالایی خواهد داشت و در این میان قیمت پارتیشن چوبی خانگی همیشه یک دغدغه بوده است برای مثال گردو حتی گران‌تر چوب‌های طبیعی دیگر است. به همین دلیل استفاده از چوب‌های صنعتی مثل ام دی اف رواج بیشتری دارد. توجه داشته باشید طراحی پارتیشن به گونه‌ای انجام شود که کمترین پرتی را داشته باشد. یعنی اندازه طول و عرض ورق ام دی اف را در نظر بگیرید و با توجه به ابعاد محلی که قصد نصب پارتیشن در آن را دارید، ورق ام دی اف را تقسیم بندی کنید تا به صورتی کاملا بهینه از آن استفاده کرده باشید. 

به طور کلی در محاسبه قیمت پارتیشن چوبی خانگی باید بدانیم که ابعاد رایج یک ورق ام دی اف 183×363 سانتیمتر با ضخامت 16 میلیمتر است. اما ام دی اف با ضخامت 3،6،8 یا 25 میلیمتر هم در بازار موجود است. هزینه نصب و اجرای پارتیشن ام دی اف براساس مترمربع محاسبه می‌شود. در صورتی که شامل درب هم باشد هزینه آن جداگانه منظور می‌شود. 10 درصد کل فاکتور به عنوان هزینه نصب پارتیشن در نظر گرفته می‌شود و باید دقت کنید که هزینه حمل و نقل  هم جدا حساب می‌شود.

محاسبه قیمت شیشه پارتیشن چوبی

نکته دیگری که در قیمت پارتیشن چوبی منزل تاثیر دارد این است که بعضی از پارتیشن‌ها شامل شیشه هم هستند. مثلا پارتیشن از جنس ام دی اف شامل شیشه هم هست و به عنوان قاب یا فریم برای شیشه عمل می‌کند. ضخامت شیشه رایج و مناسب پارتیشن 4 میلیمتر است. انواع مختلفی از شیشه برای جداکننده استفاده می‌شود که می‌توان به شیشه تک جداره، دو جداره، رنگی، مات یا ساتینا، لمینت، سکوریت و سندبلاست اشاره کرد. استفاده از شیشه سندبلاست در ایران بسیار رایج است.

قیمت شیشه و ام دی اف تقریبا یکسان است و هزینه پارتیشن شیشه‌ای هم به مترمربع محاسبه می‌شود. قیمت هر متر مربع شیشه 4 میلیمتر ساده در حدود 170 هزار تومان و قیمت هر متر مربع مربع شیشه سند بلاست در حدود 250 هزار تومان است.

در صورتی که قصد اجرای طرحی هنری یا انتزاعی روی پارتیشن دارید CNC پیشنهاد ماست. از این دستگاه برای ایجاد شیار و طرح روی سطح ورق ام دی اف استفاده می‌شود. نحوه کار به این صورت است است طرح مورد نظر در قالب یک فایل از قبل به اوپراتور CNC تحویل می‌شود و ورق ام دی اف روی سینی دستگاه قرار می‌گیرد. سپس لیزر شروع به حکاکی طرح مورد نظر روی ام دی اف می‌کند. 

هر سینی مبنای قیمت خدمات CNC است و کاملا به نوع طرح و تعداد ورق بستگی دارد. حتی اگر اندازه ورق ام دی اف کوچک باشد، هزینه دریافتی به اندازه کل سینی دستگاه CNC است. در بعضی از کارگاه‌ها هزینه بر اساس زمان صرف شده محاسبه می‌شود. قیمت هر متر مربع CNC در حدود 20 هزار تومان است.

خلاصه 

پارتیشن چوبی یکی از زیباترین عناصری است که می‌توان به دکوراسیون خانه اضافه کرد اما متاسفانه به دلیل قیمت بالا بسیاری از افراد نمی‌توانند از چوب طبیعی در فضا استفاده کنند. به همین دلیل به فرآورده‎هایی مانند ام دی اف روی می‌آورند. پارتیشن ام دی اف بسیار زیبا، تمیز و سبک است و تنوع رنگ بالایی دارد. همچنین نگرانی از قیمت پارتیشن چوبی خانگی را مرتفع می‌کند زیرا هزینه آن بسیار کمتر خواهد بود. 

  • دستگاه CNC چیست؟

    از این دستگاه برای برش لیزری طرح‌های مورد نظر روی ورق ام دی اف استفاده می‌شود.

  • نحوه محاسبه قیمت نصب پارتیشن ام دی اف به چه صورت است؟

    هزینه آن به صورت متر مربع محاسبه می‌شود. هزینه حمل و نقل و نصب درب روی پارتیشن به صورت جداگانه محاسبه می‌شود و 10 درصد کل فاکتور به عنوان هزینه نصب پارتیشن در نظر گرفته می‌شود.

6 اسفند

پربازدیدترین مقالات

مقالات مرتبط

0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
Subscribe
Notify of
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments