تماس بگیرید: 021 - 5382 5000

آموزش رایگان نصب انواع پارتیشن دوجداره و تک جداره

آموزش-رایگان-نصب-انواع-پارتیشن-دوجداره-و-تک-جداره
فهرست مطالب
پارتیشن 2

نصب پارتیشن 

وقتی از پارتیشن در فضاهای داخلی استفاده می‌شود، چند نکته کلیدی وجود دارد که باید در نظر گرفت تا بهترین نتیجه حاصل شود. ابتدا باید دلیل پارتیشن بندی مشخص شود. این مسئله به مشخص کردن متریال و روش نصب مناسب کمک می‌کند. از پارتیشن‌ها برای ایجاد حریم خصوصی و تقویت آکوستیک فضا استفاده می‌شود. زمانی که دلیل “نصب پارتیشن” مشخص شد، گام بعدی انتخاب متریال مناسب است. متریال‌های مختلفی وجود دارد که می‌توان برای پارتیشن استفاده کرد از جمله چوب، شیشه، ام دی اف و فلز. هر متریالی مزایا و معایب خود را دارد بنابراین مهم است که موردی را انتخاب کنیم که مطابق نیازهای فضا است. 

نکات مهم برای نصب پارتیشن 

در هنگام انتخاب و نصب پارتیشن، فقط زیبایی مهم نیست، الزامات دیگری نیز وجود دارد که باید در نظر گرفته شوند. 

  1. باید سبک وزن باشد تا بار وزنی زیادی نداشته باشد، اما باید محکم هم باشد تا لرزش را تحمل کند. 
  2. نصب و باز کردن آن آسان باشد زیرا باعث می‌شود که در حین ساخت در زمان و هزینه صرفه‌جویی شود. 
  3. پارتیشن ایده‌آل باید ضدحریق باشد و خواص آکوستیک خوبی داشته باشد تا از ایمنی و آسایش ساکنان دفتر یا خانه فراهم شود. 
  4. باید به اندازه کافی قوی باشد تا بتوان کاغذ دیواری یا آینه روی آن نصب کرد بدون اینکه برآمدگی ایجاد شود یا در طول زمان آسیب ببیند. 
  5. وقتی از پارتیشن‌ها در دفاتر اداری یا دیگر محیط‌های تجاری استفاده می‌شود، باید بتوان کابل کشی برق، داده یا مخابرات را روی آنها نصب کرد. این موضوع به خصوص وقتی اهمیت پیدا می‌کند که از پارتیشن در فضاهای باز بزرگی مثل اتاق‌های کنفرانس استفاده می‌شود.

روش نصب انواع پارتیشن

پارتیشن‌ها به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند اما در ادامه فقط به بررسی روش نصب پارتیشن‌های تک جداره، دو جداره از جنس ام دی اف و آلومینیومی می‌پردازیم. 

پارتیشن تک جداره 

اجزای پارتیشن تک جداره عبارت اند از:

  • قید
  • ستون 
  • پنل 
  • لولا
  • دستگیره

نصب پارتیشن تک جداره نسبتا ساده است زیرا این پارتیشن دارای قید و ستون است. ستون مورد استفاده برای پارتیشن تک جداره یک پروفیل 8 پر است که پنل در یکی از شیارهای آن و شیار قید قرار می‌گیرد. پنل می‌تواند از جنس شیشه یا ام دی اف باشد. همچنین اگر پارتیشن دارای درب است، لولا و دستگیره از اجزای اصلی برای اتصال آن به کل پارتیشن هستند. پارتیشن تک جداره می‌تواند تماما از جنس ام دی اف یا شیشه باشد یا ترکیبی از این دو. نکته مهم درباره پارتیشن تک جداره این است که اصلا عایق صدا نیست و استحکام کمی دارد. ارتفاع این نوع پارتیشن می‌تواند از کف تا سقف یا کمتر باشد. 

پارتیشن دو جداره 

اجزای پارتیشن دوجداره عبارت اند از:

  • قید
  • ستون 
  • پنل 
  • لولا
  • دستگیره

نصب پارتیشن دو جداره زمان بیشتری می‌برد و از لحاظ بصری زیباتر است. درست مانند پارتیشن تک جداره اجزای اصلی این جداکننده قید، ستون و پنل است. نحوه نصب به این شکل است که پنل در دو طرف قید و ستون قرار می‌گیرد و وسط آن خالی است که معمولا برای عبور سیم‌های تاسیسات از این فضا استفاده می‌شود. پارتیشن دو جداره نیز یا تماما از جنس ام دی اف است و یا تماما شیشه‌ای و یا ترکیبی از هر دو. توجه داشته باشید که در میان فضای خالی پارتیشن شیشه‌ای می‌توان از پرده کرکره‌ای برای کنترل نور استفاده کرد. در صورتی که پارتیشن دارای در باشد نیاز به لولا و دستگیره نیز هست. 

این پارتیشن استحکام بیشتری دارد و همچنین تا حدی عایق صدا و حرارت است. همچنین ارتفاع آن بسته به طرح از کف تا سقف و یا کمتر می‌تواند باشد. 

پارتیشن آلومینیومی (شیشه‌ای)

نصب پارتیشن آلومینیومی

اجزای پارتیشن آلومینیومی عبارت اند از:

  • چارچوب از جنس آلومینیوم
  • فریم 
  • پنل 
  • لولا
  • استوپ 
  • دستگیره

پارتیشن آلومینیومی یا همان شیشه‌ای نیز به صورت تک جداره و دو جداره انجام می‌شود. ابتدا چارچوب اصلی پارتیشن نصب می‌شود که به این کار شاسی کشی یا آهن کشی گفته می‌شود. معمولا جنس چارچوب‌ها از آلومینیوم است. در مرحله بعد پنل‌های شیشه‌ای سوار می‌شوند که برای ثابت ماندن این پنل‌ها در چارچوب از فریم استفاده می‌شود که معمولا از جنس آلومینیوم یا استیل است و وظیفه آن نگهداری پنل شیشه‌ای بر روی ریل‌ها است. اگر پارتیشن دارای در باشد نیاز به لولا، دستگیره و استوپ هم هست. استوپ به در متصل می‌شود و باعث باز و بسته شدن آن می‌شود. 

خلاصه

به طور کلی نصب پارتیشن یک روش عالی برای بزرگ کردن فضا است. مهم‌ترین نکاتی که قبل از نصب باید در نظر گرفته شوند اندازه، شکل وسبک پارتیشن است و اینکه این نکات چگونه روی فضا تاثیر می‌گذارند. برای مثال اندازه و شکل جداکننده روی بزرگی فضا تاثیر دارد. نصب دیوار پارتیشن باید طرح موجود را بهتر کند نه اینکه فضا را تنگ یا شلوغ کند. 

علاوه بر این، سبک جداکننده بزرگترین تاثیر را روی زیبایی خانه دارد. می‌توان از متریال‌های سنتی مانند چوب به عنوان پارتیشن استفاده کرد که قوی و محکم هستند و یا سراغ پارتیشن‌های مدرن‌تری مثل فلز یا شیشه رفت.

تفاوت پارتیشن تک جداره و دو جداره در چیست؟

برای پارتیشن تک جداره فقط از لایه پنل استفاده می‌شود. اما در پارتیشن دو جداره، دو لایه پنل با فاصله از هم قرار می‌گیرند و مابین آنها فضای خالی وجود دارد.

فرق فریم و چارچوب در پارتیشن آلومینیومی در چیست؟

پنل‌های شیشه‌ای درون چارچوب قرار می‌گیرند اما برای اینکه شیشه‌ها سر جای خود ثابت بمانند باید از فریم یا همان قاب دور آنها استفاده کرد.

3 خرداد

پربازدیدترین مقالات

مقالات مرتبط

0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
Subscribe
Notify of
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments