تماس بگیرید: 021 - 5382 5000
فهرست مطالب

پارتیشن 2

پارتیشن خانگی چیست؟

خانه تنها یک چهار دیواری مسقف نیست. خانه مکانی‌ست که بعد از یک روز کاری پرتلاش باید در آن آرامش بگیریم. محلی که استراحت و مهمانی و دورهمی‌های ما در آن برگذار می‌شود. خانم‌های خانه‌دار که اکثر اوقات خود را در خانه صرف می‌کنند، قطعا به زیبایی خانه اهمیت زیادی می‌دهند. تقسیم‌بندی درست و مناسب فضای خانه هم یکی از همین عوامل زیبایی و آرامش است. تلفیق زیبایی و کارایی در جداسازی منزل در کلمه پارتیشن خلاصه می‌شود. دیوار پارتیشن یک جداکننده است که ممکن است از شیشه یا دیگر متریال‌ها ساخته شده باشد یا حتی به شکل قفسه یا شلف باشد. انواع مختلف دیوارهای پارتیشن خانگی برای تقسیم‌بندی یک اتاق یا جداسازی یک فضا از فضای دیگر خلق شده‌اند. دیوارهای پارتیشن غیر باربر هستند، یا ثابت هستند و یا  می‌توان آن‌ها را جمع و تا کرد. در ادامه این مطلب ما به بررسی کامل‌تر “پارتیشن خانگی” پرداخته‌ایم تا هر آنچه که لازم است را بدانید.

مزایای پارتیشن خانگی

  • زیبایی و انعطاف: محیط خانه را بسیار زیبا می‌کند، حداقل فضا را اشغال می‌کند و به آسانی در هر موقعیتی قابل ساخت است.
  • استفاده بهینه از فضا: پارتیشن فضاهای وسیع را به چندین بخش کوچکتر تقسیم می‌کند و به هر کدام کارایی خاصی می‌بخشد.
  • ایجاد اتاق در خانه: تبدیل یک اتاق به دو اتاق با پارتیشن بندی منزل ممکن است.
  • تنوع فراوان: پارتیشن ها در انواع و اقسام مختلف با قیمت های متفاوت از ارزان تا گران موجود هستند.

الزامات یک دیوار جداکننده خوب

فرقی نمی‌کند چه نوع پارتیشن را انتخاب کرده‌اید، نکات زیر باید حتما مورد توجه قرار گیرند:

  • قید پارتیشن باید باریک باشد تا فضای کمتری را اشغال کند. البته در مکان‌هایی که امکان تکیه دادن افراد به پارتیشن وجود دارد، مسئله استحکام از زیبایی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.
  • پارتیشن برای ایجاد یک فضای خصوصی طراحی و اجرا می‌شود، بنابراین باید عایق صدا باشد و حس قرار گرفتن در یک فضای خصوصی مانند اتاق را ایجاد کند.
  • از لحاظ ساختاری و نما باید تراز و با درزهای برابر بین پنل‌ها، بادوام و سبک باشد و از مواد عایق صدا ساخته شده باشد. ساخت و برپایی آن باید ساده، آسان و اقتصادی باشد و با ساختار ساختمان انسجام خوبی داشته باشد.
  • باید در برابر آتش، گرما، رطوبت، موریانه و قارچ مقاومت کافی داشته باشد.
  • باید به اندازه کافی محکم باشد تا در مقابل ارتعاشات یا ضربه خوردن مقاومت کند.
  • اگر قرار است وسیله‌ای روی پارتیشن آویزان شود باید به اندازه کافی استحکام داشته باشد.

پارتیشن خانگی چیست؟

پارتیشن خانگی ام دی اف
پارتیشن خانگی ام دی اف

وظیفه اصلی پارتیشن جداسازی و تفکیک فضاست اما پارتیشن خانگی علاوه بر اینها نقش تزئینی نیز دارد و در دکوراسیون خانه بسیار موثر است. از این جداکننده خانگی در فضای نشیمن، پذیرایی، آشپزخانه و خواب استفاده می‌شود. پارتیشن‌های خانگی در طرح‌ها‌، رنگ‌ها و جنس‌های مختلفی در دسترس هستند و حتی بعضی از آنها نقشی عملکردی دارند و می‌توان از آنها علاوه بر جداسازی در قفسه، کمد و کتابخانه و حتی جایی برای پنل تلویزیون هم استفاده کرد. جنس و متریال پارتیشن بسیار متنوع است اما ام دی اف و چوب از پرطرفدارترین متریال‌های موجود در بازار ایران هستند. در ادامه به شرح انواع پارتیشن خانگی می‌پردازیم.

انواع پارتیشن خانگی

پارتیشن منزل به دو نوع پارتیشن متحرک و پارتیشن ثابت تقسیم می‌شود و این دو نوع می‌توانند تک جداره یا دو جداره باشند. در ساخت پارتیشن‌ها می‌توان از چوب، ام دی اف، گیاهان، شیشه و قفسه استفاده کرد. پارتیشن خانگی بر خلاف پارتیشن اداری دارای تنوع فراوان است. از تمام ایده‌های خلاقانه برای فضاسازی در منزل می‌توان استفاده کرد. از ایده‌های خلاقانه ارزان مانند رنگ کردن و استفاده از جعبه میوه که داخل آن بتوان گلدان و … قرار داد، بگیرید تا پاراوان و قفسه و کتابخانه و کمد و غیره.

پارتیشن ثابت

پارتیشن خانگی ثابت
پارتیشن خانگی ثابت

همان طور که از نام آن می‌توان حدس زد، پارتیشن خانگی ثابت در جای خود ثابت است و با پیچ و مهره بر روی زمین ثابت و نصب می‌شود. در واقع این نوع پارتیشن باید طراحی شود و برای نصب و اجرا نیازمند پایه و ریل مخصوص است. همچنین برای نصب نیاز به نصاب حرفه‌ای دارد که تمامی این موارد باعث می‌شود هزینه آن بالاتر برود. نوع ساده پارتیشن ثابت از جنس ام دی اف ارزان‌تر از انواع دیگر به خصوص نوع چوبی است. ام دی اف از الیاف فشرده ساخته می‌شود و قاعدتا هزینه کمتری نسب به چوب دارد. البته پارتیشن ثابت ام دی اف مستحکم‌تر اما سنگین‌تر از چوب هست و در مقابل رطوبت یا چربی هم مقاوم است. از لحاظ ارتفاع ممکن است بعضی از آنها تا سقف ادامه داشته باشند و بعضی کوتاه باشند. 

پارتیشن متحرک 

مشخص است که پارتیشن متحرک قابلیت جابه‌جایی و جمع یا تا شدن را دارد. معمولا به آنها پاراوان گفته می‌شود که از متریال‌های مختلفی مثل ام دی اف یا حتی چوب طبیعی ساخته می‌شوند. اکثرا پاراوان‌ها آماده هستند و به آسانی می‌توان آنها را نصب کرد. ابعاد مشخصی دارند مثلا می‌توانند 4 لنگه با عرض 45 و ارتفاع 180 سانتیمتر باشند. این لنگه‌ها توسط لولا به یکدیگر وصل شده‌اند. طرح‌ پارتیشن‌های متحرک نیز بسیار متنوع است، برای مثال با طرح‌های برش لیزری، چاپی یا پاراوان کاغذ دیواری می‌توان فضای زیبا و چشم نوازی در منزل ایجاد کرد.  

پارتیشن خانگی تک جداره و دو جداره

پارتیشن‌های خانگی ثابت و متحرک می‌توانند تک جداره و دو جداره باشند که هر کدام ویژگی‌های مربوط به خود را دارند. در ادامه به بررسی این دو نوع پارتیشن می‌پردازیم. 

پارتیشن خانگی تک جداره 

پارتیشن خانگی

این نوع پارتیشن ستون‌های زیادی دارد و قاب‌بندی باعث حذف خطوط اضافی می‌شود و ظاهری یکپارچه به آن می‌دهد. از متریال‌های مختلفی در ساخت آن استفاده می‌شود از جمله شیشه، ام دی اف، چوب و آلومینیوم. این جداکننده به دلیل اینکه تک جداره است زمان ساخت کوتاه‌تری دارد و نصب اجرای آن سریع و آسان است. معمولا پارتیشن خانگی تک جداره بدون اتصال به سقف نصب می‌شود اما این مسئله با توجه به نیاز و سلیقه مشتری قابل تغییر است. 

اندازه قید و ستون یا همان پروفیل مورد استفاده 10×10 سانتیمتر است اما با توجه به نوع متریال این اندازه قابل تغییر است مثلا امکان استفاده از پورفیل 4×4 نیز وجود دارد. زیرا این نوع پارتیشن دارای یک جداره است و اسکلت ظریف و باریکی دارد. 

ممکن است دیوار جداکننده شامل اجزایی مثل در، شیشه و یراق‌آلات باشد. شیشه می‌تواند از نوع سکوریت به ضخامت 8 یا 10 میلیمتر یا معمولی باشد. یراق‌آلات شامل قید، ستون، دستگیره و لولا است. دیوار جداکننده تک جداره را می‌توان به زمین یا سقف متصل کرد و بعضی از آنها متحرک و قابل جابه‌جایی هستند و می‌توان آنها را باز و بسته کرد. 

باید توجه داشت که پارتیشن خانگی تک جداره خاصیت آکوستیک ندارد و چون نازک است و ضخامت کمی دارد عایق حرارت و گرما نیست.

 پارتیشن خانگی دوجداره

پارتیشن خانگی دوجداره
پارتیشن خانگی دوجداره

پارتیشن خانگی دو جداره می‌تواند تمام ام دی اف، چوبی، شیشه‌ای و یا از متریال‌های دیگر باشد. ابعاد آنها با توجه به طرح و نیاز مشتری متغیر است. از آنجایی که این پارتیشن دو جداره است قابلیت عبور کابل برق، تلفن، اینترنت و همچنین تاسیسات از میان جداره‌ها وجود دارد. به دلیل دو جداره بودن ایستایی و مقاومت بیشتری دارد و به همین دلیل ستون زیادی هم در ساختار آن به کار نمی‌رود و چون بدنه استحکام و مقاومت بالایی دارد، حتی بدون ستون هم قابل نصب روی زمین است که باعث می‌شود نمای زیبایی داشته باشد. همچنین اگر از شیشه در این جدا کننده استفاده شده باشد، بین شیشه‌ها می‌توان از پرده کرکره‌ای استفاده کرد. 

پارتیشن‌های دو جداره آکوستیک وجود دارد اما واقعا عایق صدا نیستند. در بعضی از شیشه‌های پارتیشن‌های دو جداره ما بین جداره‌ها از گاز آرگون استفاده می‌شود که خاصیت آکوستیک به آن می‌دهد و مانند پنجره‌های یو پی وی سی عمل می‌کند. اما به طور کلی جداکننده‌های دو جداره عایق گرما یا صدا و انرژی نیستند. از دیگر مزایای پارتیشن خانگی دو جداره می‌توان مقاومت بالا در برابر ضربه و خمش اشاره کرد. 

پارتیشن خانگی دو جداره هزینه و قیمت بالاتری نسبت به تک جداره دارد که یکی از معایب اصلی آن محسوب می‌شود و همچنین در بعضی از مدل‌ها امکان جابه‌جایی آن نیست. برای ساخت و نصب آن نیاز به افراد خبره و ماهر هست و در واقع نصاب پارتیشن باید این کار را انجام دهد. مانند نوع تک جداره ابتدا باید فضا اندازه‌گیری شود و سپس برآورد قیمت شود. بعد از تایید مشتری روند طراحی شروع می‌شود. مرحله بعدی تایید رنگ و متریال توسط مشتری است که سپس می‌توان با بکارگیری ابزار دستی و برقی مناسب به سراغ ساخت پارتیشن رفت. تقسیم بندی جداره‌ها و پنل‌ها یکی دیگر از مراحل است و همچنین در صورت وجود پنجره در طرح، مراحل ساخت آن نیز طی می‌شود. در پایان لولا و یراق‌آلات لازم روی آن نصب می‌شود و کار آماده است. 

5 نکته درباره پارتیشن خانگی

خرید پارتیشن خانگی
خرید پارتیشن خانگی

پارتیشن‌های خانگی معمولا تزئینی هستند و بار ساختمان روی آنها اعمال نمی‌شود. از این رو در طول سال‌ها طراحان با روش‌های نوین تا حد امکان آنها را شیک و زیبا کرده‌اند. به دلیل تغییرات متریال و طرح‌های ظریف، چندین نکته درباره پارتیشن منزل وجود دارد که باید به آنها توجه شود. در ادامه به این نکات می‌پردازیم.

مکان

موقعیت و مکان پارتیشن خانگی باید استراتژیک باشد. از آنها معمولا در پلان‌های طراحی باز استفاده می‌شود تا حس جدایی و تفکیک بین فضاهای به خصوصی ایجاد شود. برای مثال می‌توان از آنها بین فضای پذیرایی و نشیمن استفاده کرد، البته اگر این فضا کوچک نباشد. به غیر از آن از آنها می‌توان در فضای حمام‌های لوکس و کمد آنها استفاده کرد. 

متریال 

متریال مورد استفاده برای دیوار پارتیشن کاملا به سبک دکوراسیون بستگی دارد. طراحی‌های داخلی روستایی معاصر از وادار و جرزهایی با بافت چوبی استفاده می‌کنند در حالی که در نسخه‌های مدرن، روکش‌های شفاف و براق لمینت کاربرد دارد. بعضی از طراحان حتی به سراغ فولادهای نرم رنگ شده می‌روند که الگوهای پیچیده دارند و بعضی دیگر فولاد ضد زنگ یا روکش آینه روی پایه صلب را برای جلوه‌ای زیباتر انتخاب می‌نمایند. 

سبک 

یک بار دیگر باید بگوییم که سبک دیوار پارتیشن شما کاملا به تم دکوراسیون اطراف بستگی دارد. محیط وینتج، ترکیبی و سنتی  الهام بخش الگوهای هندسی در طراحی دیوار جداکننده می‌شود اما از طرف دیگر فضای مدرن و معاصر، خطی و شیک هستند و فقط شامل سبک‌ها ساده مثل جرزهای عمودی، نوارهای افقی و غیره هستند. 

شفافیت

قفسه پارتیشن

یکی از ویژگی‌های عملکردی اصلی دیوارهای جداکننده حفظ حریم خصوصی در عین ایجاد یک فضای نیمه باز در محیط است. این شفافیت یکی از دلایلی است که دیوارهای پارتیشن در طول سالیان بسیار شیک و سبک گرایانه شده‌اند. طرح‌های بسیاری سعی می‌کنند تا زیبایی متریال‌های باریک را نشان دهند و همزمان حالت اغواگرانه طرح پلان باز را دست نخورده نگه دارند.

تزئینی 

زیبایی دیوارهای پارتیشن این است که می‌توان از آنها کاملا به صورت تزئینی و دکوراتیو استفاده کرد. این نوع کاربری ممکن است زیرا آنها هیچ ظرفیت باربری ندارند و این توانایی را دارند که فضا را با طرح‌های شیک، مد روز و نوآورانه و با کاریزمای زیاد اشباع کنند. 

بهترین ایده‌های پارتیشن خانگی

در ادامه به معرفی بهترین پارتیشن خانگی و ایده‌هایی که شاید تاکنون به ذهن‌تان نرسیده باشد، می‌پردازیم. پارتیشن‌هایی که در خانه‌ها می‌توانند کاربردی باشند، عبارت اند از:

درهای چرخدار براق

پارتیشن چرخدار

با این پارتیشن خانگی براق خانه خواهد درخشید. این پارتیشن از درهای تاشویی ساخته شده که از سمساری خریداری شده‌اند و بازیافت شدند و سپس با یک لایه رنگ سفید براق پوشانده شده است. چرخ‌ها باعث سهولت در حرکت آن می‌شوند.

پارتیشن طنابی با ارتفاع کف تا سقف

پارتیشن طنابی کف تا سقف

با یک پارتیشن خانگی عمودی از جنس طناب کنفی به فضای خود بافت و استایل اضافه کنید. این پارتیشن یک راه حل عالی برای کسانی است که به دنبال مشخص کردن محدوده فضا هستند در حالی که همچنان نور و دید فضا حفظ شده است.

پارتیشن با پنجره بازیافت شده

پارتیشن با پنجره

با یک پنجره بازیافت شده جذابیت و تاریخ را به فضای خود اضافه کنید. ساخت این پارتیشن بسیار آسان است: دو قلاب روی پنجره به عنوان نقاط اتصال نصب کنید، دو قلاب‌‌ دیگر را به یک تیر سقف پیچ کنید و با سیم یا زنجیر پنجره را آویزان کنید. پنجره فضاها را از هم جدا می‌کند در حالی که اجازه می‌دهد که نور از میان شیشه‌ها عبور کند و وارد فضا شود.

پارتیشن مکرومه‌ای

پارتیشن مکرومه ای

یک پارتیشن خاص دیگر این است که یک پاراوان آماده را با نخ‌های مکرومه تزئین کنید. این پارتیشن حال و هوایی قدیمی و شیک به فضای می‌دهد.

پارتیشن برجسته طلایی

پارتیشن برجسته طلایی

این پارتیشن برجسته دارای یک موتیف هندسی مستطیلی شکل است که هم کلاسیک است و هم ترند روز است. با افزودن رنگ طلایی درخشان به این پارتیشن درخششی ناگهانی به فضا بدهید.

پارتیشن روکش دار

پارتیشن با روکش طرحدار

این پارتیشن چند کاره برای راحتی و زیبایی در یک روکش شده و دارای پد است. کافی است آن را برگردانید تا به یک تخته سیاه برای یادداشت و آویزان کردن عکس‌های زیبا تبدیل شود.

پارتیشن با توری مرغی

پارتیشن با توری مرغی

اگر به دکوراسیون روستایی علاقه دارید این پروژه متعلق به شماست. این پارتیشن از الوار قدیمی و توری مرغی لانه زنبوری ساخته می‌شود تا ظاهری روستایی داشته باشد.

پرده منجوقی

این پرده ساده منجوقی فضایی قدیمی و حال و هوای دهه 60 و 70 میلادی به فضا می‌دهد و در عین حال مدرن است. این پارتیشن از توپ‌های یونولیتی بزرگ و جسوی اکریلیک به عنوان بافت اضافی ساخته شده است.

قیمت پارتیشن خانگی

قیمت پارتیشن خانگی به طور کامل بستگی به نوع آن دارد. همان طور که گفته شد انواع و اقسام پارتیشن خانگی وجود دارد که اکثرا بر اساس ایده‌های خلاقانه شخصی طراحی و اجرا شده‌ اند. در واقع عکس‌هایی که از انواع پارتیشن خانگی در فضا اینترنت می‌بینید اکثرا به صورت سفارشی ساخته شده اند. اما برای اینکه به طور حدودی از هزینه‌های خرید پارتیشن منزل آگاه بشوید، می‌خواهیم هزینه‌های متریال مورد استفاده در پارتیشن را برای شما شرح بدهیم.

مثلا اگر شما قصد سفارش ساخت یک پارتیشن تمام ام دی اف، تمام شیشه، یا ترکیب شیشه و ام دی اف و… دارید چه هزینه‌هایی را باید برای خرید شیشه و ام دی اف و … بپردازید؟ آیا هزینه‌های دیگری نیز وجود دارد؟ و غیره.

قیمت پارتیشن چوبی ثابت دیواری

قیمت پارتیشن چوبی ثابت دیوار

پارتیشن چوبی یکی از بهترین و زیباترین عناصری است که می‌توان برای تغییر یک محیط از آن استفاده کرد. بافت چوب ظاهر زیبایی به محیط می‌دهد و در طرح و رنگ‌های مختلف قابل استفاده است. این پارتیشن خانگی بهترین گزینه است زیرا به فضای شما اصالت می‌دهد. دوام و ماندگاری بالای پارتیشن دیواری چوبی مثال زدنی است اما در برابر آتیش و موریانه ضعیف عمل می‌کند. قیمت پارتیشن چوبی ثابت دیواری به نسبت پارتیشن‌هایی که از متریال‌های دیگر ساخته شده‌اند گران‌تر است که این نکته مهمی است که باید در هنگام انتخاب آن در نظر گرفت. این نوع جداکننده نیز به مانند هر پارتیشن دیگر مزایا و معایب خود را دارد. برای مثال سبکی و راحتی ساخت از ویژگی‌های مهم و مثبت آن است که در ترکیب با ظاهر طبیعی باعث می‌شود که بتوان از آن در محیط‌های مختلفی از جمله فضاهای مسکونی، تجاری، سازمان‌ها و حتی بیمارستان‌ها استفاده کرد.

از جمله معایب این پارتیشن خانگی که قبلا به آن اشاره شد، مقاومت ضعیف در برابر آتش و موریانه است که باید حتما در هنگام انتخاب این پارتیشن به مشخصات محیطی که قرار است در آن نصب شود دقت کرد. همچنین پارتیشن چوبی اصلا مناسب فضاهای مرطوب نیست و در صورتی که در معرض آب و رطوبت قرار بگیرد متورم می‌شود. قیمت پارتیشن چوبی ثابت دیواری با توجه به نوع چوب مصرفی گران و است و عدد دقیقی نمی‌توان برای آن عنوان کرد. 

چوب را به شکل‌های مختلفی می‌توان به عنوان پارتیشن و جداکننده استفاده کرد. چوب طبیعی یا توپر از یک گونه چوب سخت ساخته می‌شود و 100% طبیعی است که به سبک‌ها، طرح‌ها و اندازه‌های مختلفی تراش و برش داده می‌شود. ظاهری زیبا و لوکس دارد و به هر فضایی شخصیت می‌دهد.

قیمت پارتیشن چوبی ثابت معمولا بالاست و همین مسئله باعث می‌شود که با وجود محبوبیت برای انتخاب و استفاده از آن در فضا با محدودیت روبرو شویم. در سال‌های اخیر استفاده از چوب مهندسی شده بسیار روایج یافته است. زیرا امکان علاوه بر ظاهر شیک، مقاومت بهتری نبست به چوب طبیعی دارد و قیمت تمام شده آن بسیار کمتر است. چوب مهندسی شده از تخته‌هایی ساخته شده که خود از چندین لایه چوب تشکیل شده‌اند و بالاترین لایه از چوب سخت است که به دیگر لایه‌ها متصل است.

به طور کلی پارتیشن خانگی دیواری که از چوب طبیعی ساخته شده باشد، از چوب‌های مختلفی تهیه می‌شود، مانند بلوط، گردو، راش، افرا، ساج، گیلاس و ماهون که بسته به منطقه انواع دیگری نیز می‌تواند در دسترس باشد.

قیمت پارتیشن دیواری

پارتیشن چوبی به انواع مختلفی نیز استفاده می‌شود که عبارتند از:

  • ثابت
  • متحرک
  • کشویی
  • تاشو
  • قابل حمل
  • آویزان
  • محوری

همچنین از چوب به شکل‌های مختلفی می‌توان به عنوان پارتیشن خانگی استفاده کرد. نحوه و شکل استفاده از چوب به عنوان جداکننده در قیمت پارتیشن چوبی ثابت دیوار تاثیرگذار است. در ادامه به مدل کاربرد چوب در پارتیشن اشاره می‌کنیم.

  1. پارتیشن چوبی به شکل قفسه با طبقات افقی و عمودی که برای نمایش کتاب و آثار هنری می‌توان از آن استفاده کرد. این قفسه می‌تواند یک طرفه یا دو طرفه باشد.
  2. پارتیشن چوبی به شکل نوارهای افقی یا عمودی که پشت سر هم ردیف شده‌اند.
  3. پارتیشن چوبی به شکل پنل‌های طرح‌دار و سوراخ دار که نور از میان آنها عبور می‌کند و مانند یک نقطه کانونی عمل می‌کند.
  4. پارتیشن و پاراوان‌های تاشوی چوبی که از 2 تا 8 پنل تشکیل شده‌اند و به صورت ایستاده قرار می‌گیرند و ‌با طرح‌های وینتج و سنتی ارائه می‌شود.
  5. پارتیشن دیواری چوبی را می‌توان با متریال‌های دیگری مثل شیشه و فلز ترکیب کرد تا طرحی جدید خلق کرد.

قیمت شیشه

شیشه به علت شفافیت و انتقال نور، همچنین زیبایی خاص خود، یکی از محبوب‌‌ترین متریال‌های مورد استفاده در ساخت پارتیشن است. شیشه هم در پارتیشن خانگی و هم در پارتیشن اداری مورد استفاده قرار می‌گیرد و هیچگاه تکراری نخواهد شد.

شیشه‌های طرح‌دار، سندبلاست، سکوریت و … در ضخامت‌های مختلف در بازار موجود هستند. نکته‌ای که باید بدانید این است که قیمت شیشه تقریبا با قیمت ام دی اف برابر است. خیلی اوقات افراد فکر می‌کنند شیشه ارزان‌تر از MDF است و به همین دلیل شیشه را انتخاب می‌کنند اما اینطور نیست. اگر طرح پارتیشن شیشه‌ای در ذهن‌تان است و می‌خواهید ایده خود را پیاده‌سازی کنید باید برای تهیه شیشه با ضخامت 4 میلیمتر حدودا 200 هزار تومان بابت هر متر مربع بپردازید. اگر شیشه سندبلاست باشد قیمت هر متر مربع آن حدودا 320 هزار تومان خواهد بود.

قیمت ام دی اف

برای اینکه ایده‌های ساخت دیوار پارتیشن که از جنس ام دی اف هستند را از لحاظ قیمتی بررسی کنید باید ابتدا از ابعاد ورق MDF مطلع باشید. یعنی باید بدانید یک ورق ام دی اف چه ابعادی دارد و بعد محاسبه کنید که ایده شما چند ورق ام دی اف نیاز دارد.

ابعاد ورق MDF به طور معمول 183 در 363 سانتی متر است و قیمت ورق ام دی اف 16 میلیمتر حدود 2 میلیون تومان است. نحوه استفاده بهینه از ورق ام دی اف می‌تواند در کاهش هزینه‌ اجرا پارتیشن به شما کمک کند. برشکارهای باتجربه می‌توانند در این زمینه به شما کمک کنند اما خوب است بدانید اکثر برشکارها هم در حال حاضر از نرم افزار کات مستر (Cut Master) برای پیدا کردن نحوه برش بهینه MDF استفاده می‌کنند.

نتیجه

دیوارهای جداکننده زیبا هستند و می‌توانند یک ترکیبی کاربردی به فضای داخلی اضافه کنند. اهمیتی ندارد که این فضای داخلی اداری باشد یا خانگی. تنوع دیوارهای در دسترس ظاهر و حال و هوایی منحصر به فرد به اتاق شما می‌دهد که می‌تواند برای کارمندان و مشتریان جذاب باشد. گاهی اوقات، نیاز به تغییر و حس چیزهای جدید و لوکس داریم، زیرا حال و هوای ما را بهبود می‌بخشند و ما را خوشحال‌تر می‌کنند. اضافه کردن دیوارهای پارتیشن به فضا باعث بالا رفتن بهره‌وری، سوددهی، زیست پذیری و غیره می‌شود.

  • دیوار پارتیشن چیست؟

     پارتیشن یک دیوار داخلی باریک است که برای تقسیم فضای داخلی یک ساختمان به شکل اتاق یا یک بخش به کار می‌رود.

  • متریال مورد استفاده در پارتیشن چیست؟

     متریال‌های مختلفی برای استفاده در پارتیشن وجود دارد اما چوب، ام دی اف، شیشه، آلومینیوم از پرکاربردترین آنها هستند.

17 بهمن
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها