راه اندازی ابزار فروشی
شاید در فکر راه اندازی کسب و کار تازه ای باشید یا اینکه به واسطه ی برخی توصیه ها از آشنایان یا حتی تجربه ی کاری خودتان، تصمیم گرفته اید در حیطه ی فروش ابزارآلات صنعتی آغاز به کار کنید.
در این مقاله ی کوتاه سعی می کنیم به ارائه ی راهنمای عملی و گام به گام جهت راه اندازی فروشگاه ابزار بپردازیم.
برای راه اندازی ابزار فروشی، شما نیازمند نوشتن برنامه ی کسب و کار، انتخاب محل ایده آل برای فروشگاه، کسب مجوزهای قانونی لازم، یافتن تامین کنندگان مناسب، شکل دادن فروشگاه و در نهایت، در صورت لزوم، استخدام نیروی فروش هستید.
نوشتن برنامه ی کسب و کار
برای راه اندازی هر نوع کسب و کار، از جمله ابزار فروشی، اولین قدم، نوشتن یک برنامه ی کسب و کار جامع است. پیشنهاد ما این است که در ابتدای راه از صرف هزینه ی زیاد برای استخدام متخصصین بازاریابی، خودداری کرده و خودتان با مطالعه، تحقیق و کسب اطلاعات از اینترنت و افراد معتمد، یک دیدگاه کلی به دست آورید.
آشنایی با انواع ابزارآلات
پس از نوشتن برنامه ی کسب و کار، لازم است اطلاعات کاملی راجع به انواع ابزارآلات از جمله دستی، برقی، بادی و بنزینی به دست آورید. مقالات بسیاری در اینترنت وجود دارد که می تواند در این زمینه به شما کمک کند. ابزارآلات شاخص عبارتند از ابزارآلات تخریب شامل بتن کن ها و چکش ها، ابزارآلات باغبانی شامل درخت بر ها و علف زن ها، ابزارآلات نجاری شامل اره های عمودبر و گردبر، ابزارآلات جوش و برش شامل پروفیل بر و اینورترها، ابزارآلات آهنگری و سنگبری شامل فرزها و مینی فرزها. (می توانید بابت معرفی هر محصول لینک ایجاد کنید تا در طول زمان مقالات معرفی آن ها انجام شود.)
ابزارآلات صنعتی با برندهای مختلف در بازار ابزار کشور وجود دارند که بسته به اصالت برند، نوع خدمات ارائه شده ازجمله موجود بودن قطعات یدکی و همچنین قیمت دستگاه ها به دسته های مختلفی تقسیم می شوند. برند دنلکس جزو ابزارآلات با کیفیت بالا محسوب شده که علاوه بر عملکرد بسیار مطلوب فنی، از خدمات پس از فروش مطمئن و پاسخگو نیز برخوردار است.
یافتن تامین کننده ی معتبر
مثل هر فروشگاه دیگری، شما جهت عرضه ی کالا، نیاز به ارتباط با تامین کنندگان معتبر آن حوزه می باشید. جهت یافتن توزیع کنندگان معتبر، یکی از مطمئن ترین راه ها، ارتباط مستقیم با شرکت های پخش ابزارآلات و دریافت راهنمایی از آن ها می باشد.
جهت ارتباط مستقیم با شرکت دنلکس که یکی از معتبرترین شرکت های این حوزه هست، می توانید با تلفن 02153825000 تماس بگیرید تا کارشناسان مربوطه راهنمایی های لازم را در اختیار شما قرار دهند.
هزینه ی راه اندازی ابزار فروشی
شاید بسیاری از مخاطبین با هدف ارزیابی تقریبی سرمایه ی مورد نیاز جهت راه اندازی فروشگاه ابزار، شروع به خواندن این مقاله کرده باشند. ولی لازم بود ابتدا مراحل اولیه ی نوشتن برنامه، آشنایی با ابزارآلات و یافتن تامین کننده بررسی شده و سپس سراغ این مرحله بیاییم. پس از آشنایی با انواع ابزارآلات، برندهای مختلف و شرایط فروش توزیع کنندگان گوناگون، شما تصویری حدودی از سرمایه ی اولیه ی تقریبی جهت خرید کالا خواهید داشت. سایر هزینه ها از جمله حمل و نقل، تجهیز فروشگاه و … به عوامل گوناگونی اعم از منطقه ی جغرافیایی، مساحت فروشگاه و همچنین سلایق شخصی شما بستگی خواهد داشت.
تامین کالا و چیدمان اجناس
پس از تامین کالا و فراهم شدن اجناس، لازم است قسمتی از فروشگاه را به عنوان انبار در نظر بگیرید که بهتر است از دیدرس مشتریان خارج باشد.
لیست اجناس مغازه ابزار فروشی
لیست اجناس یک مغازه ابزار فروشی بسته به وسعت متراژ مغازه و سرمایه صاحب مغازه می تواند متفاوت باشد. اما ابزار هایی همچون دریل برقی، دریل شارژی، فرز و مینی فرز، دستگاه جوش، پمپ باد، انواع ابزار دستی و … جزء ابزار های اساسی و پر فروش هستند.
در ادامه این مقاله را آپدیت خواهیم کرد و تمام نکاتی که برای راه اندازی ابزار فروشی نیاز است را به صورت دقیق برای شما خواهیم نوشت.
سوالات متداول
برای راه اندازی ابزار فروشی چقدر سرمایه لازم است؟
اگر مغازه را در نظر نگیریم، تنها برای تهیه اجناس اولیه یک مغازه 12 متری نیاز به حداقل 300 میلیون سرمایه اولیه می باشد.
بهترین تامین کننده ابزار برای راه اندازی ابزار فروشی کدام است؟
اگر قصد راه اندازی ابزار فروشی دارید، بهترین تامین کننده ابزار که شرایط بسیار ویژه برای اولین خرید های عمده در نظر گرفته است، شرکت ابزار دنلکس می باشد.