تماس بگیرید: 021 - 5382 5000

پارتیشن دوجداره اداری | راهنمای کامل خرید

راهنمای-کامل-خرید-پارتیشن-دوجداره-اداری
فهرست مطالب
پارتیشن 2

پارتیشن اداری: ابزار درست برای افزایش بهره‌وری محیط کاری

پلان با طرح باز یکی از محبوب‌ترین طرح‌های اداری است. وقتی به گذشته نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که آزمون و خطاهای زیادی در هفتاد سال گذشته انجام شده تا بهترین طرح اداری ابداع شود. با این حال محبوب‌ترین طرح اداری نیز امروزه از انتقادها در امان نیست. حالا که محبوبیت‌ پلان باز اداری در حال کاهش است، متوجه شدیم که در یک محیط اداری عالی این افراد هستند که نیاز به توجه دارند. نتایج تست شخصیت در ادارات نشان می‌دهد که یک طرح متناسب با نیازهای همه افراد نیست. برای مثال اضافه کردن یک “پارتیشن دوجداره اداری” یا مدولار می‌تواند تغییر چشمگیری در فضا ایجاد کند که نشان از نقش اساسی آنها در دگرگونی فضای اداری دارد. جای‌گذاری مناسب و طراحی شیک یک پارتیشن اداری می‌تواند به بهبود بهره‌وری تیم کمک کند. 

چرا پارتیشن اداری ضروری است؟

توانایی تمرکز در محیط کاری به ارائه کار به طور موثر و عملکرد خوب کارکنان کمک می‌کند. اگر کسی مشغول گفتگو با صدای بلند در میز کناری یا انجام یک فعالیت پر سر و صدا و آزار دهنده باشد، تمرکز آسان نخواهد بود.

فضاهای کاری با پلان باز همچنین باعث می‌شوند که حواس کارمندان با چیزهای کوچکی مثل گفتگوی اطرافیان پرت شود و زمان را از دست بدهند، از این رو ساعات کاری تلف می‌شوند و روند رشد کسب  کار کند می‌شود. 

بنا به دلایلی از این دست، مهم است پارتیشن‌هایی داشته باشیم که جلوی حواس پرتی را بگیرد و سرعت کار را با ایده‌های خلاقانه برای فضای داخلی محل کار افزایش دهد. علاوه بر این پارتیشن اداری برای کارمندان حریم خصوصی و فضا ایجاد می‌کند. 

جدا از اینکه پارتیشن‌ در تمرکز کارمندان و ایجاد حریم خصوصی سهیم است، طرح آن به زیبایی محیط کاری نیز کمک می‌کند. جداکننده در طرح‌ها و انواع مختلفی در دسترس است که علاوه بر زیبایی و روی عملکرد فضای کار نیز اثر دارد، از این رو محیطی خلق می‌کند که حس خوبی در زمان کار ایجاد می‌کند. 

کاربردهای دیوار پارتیشن

  • از دیوارهای پارتیشن برای تقسیم بندی فضای داخلی یک ساختمان استفاده می‌شود.
  • حریم خصوصی برای ساکنین ایجاد می‌کند. 
  • همچنین از دیوارهای پارتیشن برای ایجاد کمدهای خصوصی استفاده می‌شود. 

انواع پارتیشن اداری 

انواع پارتیشن دوجداره اداری

از آنجایی که پارتیشن‌های اداری عناصری مهم در محل کار هستند، طرح آنها باید به دقت انتخاب شود تا بیشترین بهره را از آنها ببریم. طراحی و استایل پارتیشن باید درست باشد تا با محیط کار هماهنگ باشد. باید با دقت انتخاب شود و بهترین کیفیت باشد تا محل کار را جذاب کند. روند انتخاب پارتیشن اداری مهم است زیرا در عملکرد کاری کارمندان و سطح رضایت ارباب و رجوع تاثیر دارد. در ادامه پارتیشن دو جداره اداری را از لحاظ متریال بررسی می‌کنیم.

پارتیشن چوبی/ الواری

پارتیشن چوبی و الواری ظاهر سنتی‌ به فضای کار می‌دهد در حالی که همزمان فضا را شیک می‌کند. آنها پرکاربردترین و رایج‌ترین طرح پارتیشن هستند زیرا به آسانی در محیط کاری ترکیب می‌شوند و حسی طبیعی به مکان می‎دهند. پارتیشن‌ها در انواع مختلف از جمله چوب توپر یا روکش با طرح چوب ارائه می‌شوند. آنها فقط محدود به طرح‌های تمام چوبی نیستند و می‌توانند با شیشه ترکیب شوند تا نور به فضا وارد شود. همچنین از دلایل دیگر محبوبیت این گزینه به عنوان جدا کننده و پارتیشن دوجداره اداری این است که یک محیط آکوستیک ایجاد می‌کند و عامل حواس پرتی را حذف می‌کند. 

پارتیشن شیشه‌ای

پارتیشن‌های شیشه‌ای با استفاده از ورق شیشه یا بلوک‌های شیشه‌ای توخالی ساخته می‌شود. این نوع پارتیشن ظاهر جذابی دارد و مناسب استفاده به عنوان پارتیشن دوجداره اداری است. پارتیشن شیشه‌ای به دو شکل ارائه می‌شود که عبارتند از:

پارتیشن با ورق شیشه

به طور سنتی از چارچوب چوبی برای ثابت نگه داشتن پارتیشن شیشه‌ای استفاده می‌شود. با پیشرفت در تکنولوژی ساخت و ساز و مواد و مصالح ساختمانی، از چارچوب‌ آلومینیومی، استیل و  uPVC نیز برای آنها استفاده می‌شود. امروزه این نوع پارتیشن دوجداره اداری بدون استفاده از قاب و چارچوب نصب می‌شود.  

پارتیشن با بلوک‌های شیشه‌ای توخالی

بلوک‌های شیشه‌ای توخالی هستند و در هر طرف یک پنل شیشه‌ای نیمه شفاف قرار دارد. آنها سبک هستند و در اندازه‌ها، شکل‌ها و ضخامت‌های مختلف در دسترس هستند. بلوک‌ها معمولا مربعی شکل هستند و اندازه آنها از 14×14 تا 19×19 سانتیمتر متغیر است و ضخامتی معادل 10 سانتیمتر دارند. نصب این بلوک‌ها با کمک ملات سیمان آهک به نسبت 1:1:4 انجام می‌شود. برای اتصال تا ارتفاع 15 سانتیمتر نوار فلزی تقویتی در سومین یا چهارمین ردیف قرار می‌گیرد. در ارتفاع بیشتر از 25 سانتیمتر، تقویتی در هر ردیف قرار می‌گیرد. نمای بلوک شیشه‌ای به عنوان یک پارتیشن دوجداره اداری ممکن است ساده یا دکوری باشد. 

پارتیشن‌های متحرک

در این دسته بندی دیوارها متحرک هستند تا با فضای مورد نیاز تطابق داشته باشند. این نوع پارتیشن‌ها در سالن‌های اجتماعات، سالن‌های کنفرانس، تئاتر، هتل و فضاهای مسکونی قرار می‌گیرند تا فضای اقامت بیشتری فراهم کنند. ممکن است از بالا و پایین به چارچوب متصل شوند. چارچوب امکان حرکت پارتیشن را فراهم می‌کند. حرکت پارتیشنی که به چارچوب متصل شده به صورت کشویی یا محوری (پیوت) است. 

این پارتیشن‌های را می‌توان از متریال‌ها و طرح‌های گوناگونی ساخت. متریال‌های استفاده شده برای چنین جداکننده‌هایی عبارتند از شیشه،  نئوپان، چوب، ام دی اف، تخته چندلا و غیره است که اکثر آنها در ساختار پارتیشن دوجداره اداری کاربرد دارند. 

پارتیشن دوجداره اداری

یک نگاه اجمالی به انواع پارتیشن‌های اداری نشان می‌دهد که آنها کمتر با چیدمان و طرح محل کار مرتبط هستند. در واقع پارتیشن‌ها، همان سطوح عمودی هستند که اتاق‌ها را تقسیم بندی می‌کنند. این سطوح عمودی کف دفتر کار را به قسمت‌های باز و بسته تقسیم می‌کنند، ساختار محیط کاری را مشخص می‌کنند، غربالگری صوتی و تصویری انجام می‌دهند یا فضای باز و یا شفافیت را گسترش می‌دهند. پارتیشن دوجداره اداری بهترین گزینه برای تفکیک فضاهاست که بر حسب نیاز و طرح محیط می‌تواند شیشه‌ای ام دی اف یا از متریال‌های دیگر ساخته شده باشد.  

خلاصه 

انواع مختلفی از دیوارهای پارتیشن وجود دارد که مطابق طرح و تقاضای افراد هستند. بعضی از آنها ارزان و مقرون به صرفه هستند و بعضی دیگر گران و پر هزینه. اگرچه دوام مستلزم انتخاب نوع مناسب دیوارهای جداکننده است. با این حال استفاده از پارتیشن دوجداره اداری به دلیل مزیت آکوستیک آن پیشنهاد اول ما به شماست. بسته به طرح و چیدمان فضا از متریال‌های مختلف استفاده کنید تا دگرگونی را در محیط اداری حس کنید.

  • پارتیشن اداری چیست؟

    پارتیشن اداری بهترین روش مدرن برای تفکیک محل کار است. جداکننده‌های اداری مختلفی وجود دارد از جمله پارتیشن اداری قابل حمل، کیوسک اداری، پارتیشن آلومینیومی، پارتیشن شیشه‌ای، پارتیشن دوجداره اداری و غیره.

  • پارتیشن دوجداره چیست؟

    پارتیشن دو جداره یک جداکننده پایدار است که به دلیل اینکه عایق صدا و حرارت است انتخاب بسیاری از سازمان‌ها و دفاتر اداری است.

7 اردیبهشت
0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
Subscribe
Notify of
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments