تماس بگیرید: 021 - 5382 5000

پارتیشن اداری تک جداره + قیمت و مشاوره رایگان

پارتیشن-اداری-تک-جداره
فهرست مطالب
پارتیشن 2

پارتیشن اداری تک جداره

در طول چند سال گذشته، استفاده از پارتیشن‌ اداری تک جداره در فضای اداری و صنعتی محبوب شده‌ و محبوبیت آن در سراسر دنیا در حال رشد است. یک فضای اداری که به خوبی طراحی شده، بیشتر از همیشه برای شرکت‌ها و کمپانی‌ها اهمیت دارد. مهم نیست کسب و کار شما در چه زمینه‌ای است، یک دفتر کار به عنوان قطب مرکزی برای کل یک سازمان عمل می‌کند و ظاهر آن مهم است. چه زمینه کاری مهندسی باشد و چه گرافیک، یک تصویر خوب از شرکت حیاتی است و جان بخشیدن به چنین تصویری در محیط دفتر کار به علاوه دیگر جنبه‌های یک کمپانی لازم است. 

نکته مهم درباره تجهیز دفتر و صنعت طراحی این است که هیچ دفتر کاری مشابه دیگری نیست. وجود این حجم از مطالب راجع به فضاهای کاری نشان می‌دهد که ایده‌های طراحی زیادی وجود دارد و می‌توان “پارتیشن اداری تک جداره” را به کار برد. باور کنید یا نه تجهیز و طراحی دفتر کار می‌تواند به اندازه طراحی فضای داخلی یک خانه هیجان انگیز باشد. حتی فضای بیشتری برای بازی با طراحی و ویژگی‌های داخلی دارید. 

البته یک فضای اداری شیک که عملکردی نیست، اصلا فایده‌ای ندارد. دفتری که پر از گجت‌های عجیب و غریب و نقاط استراحت است، ممکن است در ابتدا جذاب به نظر برسد اما اگر فضایی برای کار وجود نداشته باشد، به هدف خود نرسیده است. بعضی از ویژگی‌های بسیار ضروری دفاتر کار مدرن شامل فضاهای کار مشترک، اتاق جلسات خصوصی و فضاهای میز کار انفرادی است. 

اگر فقط یک فضا با پلان باز در دسترس باشد چگونه می‌توان در فضاهای کار مشترک پر سر و صدا، فضای خصوصی در یک اتاق  فراهم کرد؟ پارتیشن تک جداره اداری یکی از این گزینه‌هاست. 

چرا پارتیشن بندی یک فضا مهم است؟

دفاتر اداری و فضاهای کاری با پلان باز مزایای بسیاری دارند، از افزایش کار تیمی و همکاری تا به حداکثر رساندن فضای کف یک طبقه. البته تداخل صدا و دید ممکن است میزان بازده و بهره‌وری فضای کاری را زیر سوال ببرد. در این صورت، باید تقسیم بندی فضا را در نظر گرفت و قسمت‌های مختلفی در فضا تعیین کرد، هم برای میز کار، هم افراد و هم اتاق‌های کنفرانس و فضاهای ادمین.

پارتیشن بندی فضای اداری و تقسیم هر قسمت به بخش‌های کوچک و مشخص چیزی است که نیاز است. با یک پارتیشن اداری تک جداره مدرن بهره‌وری فضای کاری را می‌توان به مقدار مناسبی بالا برد. 

انواع پارتیشن 

پارتیشن تک جداره اداری

انواع پارتیشن را بر اساس متریال، ابعاد و استایل و همچنین تک جداره یا دو جداره بودن می‌توان تقسیم کرد. برای مثال از متریال‌های مختلفی در ساخت یک جدا کننده استفاده می‌شود، مانند ام دی اف، شیشه، چوب یا درای وال و هر کدام از این متریال‌ها ویژگی‌های به خصوصی دارند که با توجه به این ویژگی‌ها قابل استفاده در فضای اداری مورد نظر هستند. ام دی اف و شیشه را می‌توان به صورت تک جداره و دوجداره اجرا کرد. همچنین چوب متریال نسبتا گرانی است اما زیبایی کلاسیک آن یک تغییر اساسی در فضا ایجاد می‌کند. در هنگام انتخاب یک پارتیشن اداری تک جداره برای فضای اداری باید حتما مشخصات فضا، کارکرد و خواسته کارفرما در نظر گرفته شود. رایج‌ترین پارتیشن‌های اداری در ایران از ام دی اف و شیشه ساخته می‌شوند. در ادامه به بررسی پارتیشن تک جداره اداری می‌پردازیم. 

پارتیشن اداری تک جداره

کمپانی‌های زیادی در دفاتر خود پارتیشن اداری تک جداره نصب می‌کنند. پارتیشن‌ها یک روش دکوراسیون رایج در طراحی داخلی هستند که نصب آنها آسان و ساده است و ظاهر بهتری دارند. پارتیشن تک جداره مانند نوع دو جداره از قید و ستون و پنل تشکیل شده است. قید همان قطعه افقی است که روی کف طبقه قرار می‌گیرد و ضخامت یا قطر آن 10 سانتیمتر است. واضح است که ستون به صورت عمودی قرار می‌گیرد و قطر آن نیز 10 سانتیمتر است. پنل یا در وسط قید قرار می‌گیرد یا در دو طرف لبه‌های قید. وقتی پنل در وسط قرار داشته باشد، دو طرف قید از داخل و خارج از پارتیشن قابل رویت است. اما اگر در طرفین قرار داشته باشد، از یک سمت به شکل پارتیشن تک جداره و از سمت دیگر نمایی شبیه به پارتیشن دو جداره خواهد داشت. 

پارتیشن تک جداره اداری از جنس ام دی اف را می‌توان در ترکیب با شیشه نیز ساخت یا فقط از خود شیشه به عنوان پارتیشن در فضا استفاده کرد. در ادامه به بررسی ویژگی متریال شیشه به عنوان پارتیشن می‌پردازیم. 

 شیشه تک جداره

شیشه و آلیاژ آلومینیوم رایج‌ترین متریال مورد استفاده در پارتیشن اداری هستند. این ترکیب زیبایی و نفوذپذیری بهتری دارد اما از حریم خصوصی محافظت می‌کند و محیط اداری بهتری ایجاد می‌کند. پارتیشن‌های بسیاری وجود دارند که همراه پرده کرکره‌ای ارائه می‌شوند که مناسب استفاده در راهروها و دفاتر نظارت هستند. با پرده کرکره‌ای می‌توان حریم خصوصی را برحسب نیاز ایجاد کرد و اثر تزئینی نیز دارد.  

 برای انتخاب یک پارتیشن شیشه‌ای ابتدا باید بررسی کرد که آیا آن پارتیشن با استانداردهای مقررات ملی مطابقت دارد و آیا متریال چارچوب محکم است یا خیر؟ مورد بعدی این است که آیا پارتیشن شیشه‌ای عایق صوت است؟ برحسب تقاضا، پارتیشن شیشه‌ای دارای عایق صدا هست یا نیست. اما باید توجه داشت که این ویژگی در یک پارتیشن اداری تک جداره در دسترس نیست. 

مورد مهم آخر سبک پارتیشن شیشه‌ای است. سبک پارتیشن شیشه‌ای عمدتا براساس جنس متریال چارچوب و بافت سطح شیشه بستگی دارد. رنگ فریم معمولا مشکل ایجاد می‌کند و بهتر است با محیط هماهنگ باشد. شیشه می‌تواند از نوع سندبلاست باشد تا از ایجاد حریم خصوصی اطمینان حاصل شود. 

نکات پایانی پارتیشن تک جداره اداری

با جای‌گذاری، سفارشی سازی و ترکیب انواع مختلف پارتیشن به صورت استراتژیک می‌توان فضاهای کاری ایجاد کرد که مناسب هر فرد باشد. همچنین می‌توان فضا را برای کاربری‌های مختلف تقسیم کرد، کار تیمی را افزایش داد، سطح سر و صدا را کاهش داد؛ تکنولوژی را در فضا ترکیب کرد و محیط کاری را نورانی کرد. در نتیجه با استفاده از پارتیشن تک جداره اداری فضای کاری بسیار مرتب‌تر و موثری ایجاد می‌شود.

  • تاثیر پارتیشن روی زیبایی فضای اداری چیست؟

    زیبایی یک محیط اداری نقش مهمی در افزایش بهره‌وری کارکنان و ایجاد فضای حرفه‌ای دارد. از این رو مهم است که طراحی و متریال پارتیشن اداری در نظر گرفته شود.

  • آیا پارتیشن اداری دائمی است؟

    خیر. پارتیشن‌های اداری را می‌توان بدون آسیب به سازه و ساختار اصلی ساختمان جابجا یا حذف کرد.

5 اردیبهشت

پربازدیدترین مقالات

مقالات مرتبط

0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
Subscribe
Notify of
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments